Hírek

Általános tapasztalat, hogy az olyan emberek, akik elutasítják Istent, szeretik magukat józan gondolkodású, két lábbal a földön járó embernek tartani. Lenézően tekintenek a hívőre, akit babonásnak tartanak, és aki a fellegekben jár. Mégis ezek a magukat olyannyira racionálisnak tartó emberek simán lájkolják a Facebook-on a szerencsehozó manókról és hasonlókról szóló üzeneteket és egyéb babonaságokat. Szerintem bele sem gondolnak, hogy ez több mint ártatlan viccelődés. Ez bálványimádás.
A valóság tehát az, hogy éppen fordított a helyzet. A hívő az, aki józanul, racionálisan gondolkodik, és a hitetlen az, aki babonás, és nem a valóság talaján él.

Döbbenetes látni, hogy mennyire vakok az emberek, hogy az ördög hogyan készíti elő az emberiséget a hamarosan megjelenő Antikrisztus imádatára, többek között ezekkel az ártatlannak tűnő babonaságokkal. "Ó, hát én ezt csak viccnek szánom, nem hiszek benne komolyan" - mondják bizonyára a legtöbben. Van e olyan ember, aki otthon, csak úgy viccből, mert nincs jobb dolga, egy bábut bökdös tűvel? Nem hiszem, hogy "csak úgy" csinálna ilyet bárki is. Ha már ezt teszi, esetleg remélve, hogy hátha hat valamicskét az átok, akkor hiába mondja, hogy "én igazából nem hiszek komolyan ebben", mivel csinálja, máris benne van a fekete mágia sűrűjében. A fekete mágia működik! Bizony! Démonok működtetik, akikkel nem hiszem, hogy kapcsolatba akarnál kerülni.

Így az ártatlan "szerencsehozó" manók, talizmánok, egyebek sem annyira ártatlanok, ha valaki akár csak egy pindurkát is reméli, hogy hátha... Ha ezek nem működnek, annál csak egy rosszabb van: ha működnek. Ez ugyanis azt jelenti, hogy utat nyitottál a gonosznak, hogy beléd költözzön.

Elképesztő, micsoda tudatlanság és felelőtlenség uralkodik ezen a téren. És igazából ez a Sátán célja. Meg vagyok győződve róla, hogy az ilyen és hasonló hamis spiritualitás ártatlannak beállított terjesztésével arra kondíconálja az emberket, hogy amikor majd megjelenik az Antikrisztus, és mindenféle csodákat tesz, az  emberiség könnyen elfogadja. Mert már elő van rá készítve.

Szeretnélek tehát figyelmeztetni téged, ha netán te is engedsz az ilyen babonaságok csábításának, remélve, hogy hátha segít némi pénzhez jutni, hogy nagyon veszélyes talajon jársz. Amúgy is minden bűn gyökere a pénz szerelme. Ha ráadásul ilyen okkult módszerekkel kívánod megszerezni, akkor hatványozottan az. Bizonyságot teszek róla, hogy Isten minden - MINDEN - valódi szükséget betölt, sokszor még jóval többet is annál. Csak keresd először Őt, és fordulj el a bálványoktól.

Ha szeretnéd tudni, hogyan kaphatsz megbocsátást Istentől, kattintis erre a linkre.

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Ki olvas minket

Jelenleg 19 vendég és 0 felhasználó van vonalban.